Zoek je een advocaat contractenrecht?

Zoek je een advocaat contractenrecht?

Ik adviseer over (internationale) commerciële contracten en (strategische) samenwerkingen voor tech en andere ondernemingen. Ik verdiep mij in je business om de best mogelijke spelregels te formuleren.

 

 

 

Sayibe Yildiz-Shirbaz
Advocaat
Sayibe Yildiz-Shirbaz

Heldere contracten zijn een must

Elk product en elke dienst heeft spelregels. En goede en duidelijke spelregels maken het prettiger voor klanten om zaken met je te doen. Geen lappen tekst, font size 8 met juridisch jargon, maar helder taalgebruik. Wij gebruiken waar mogelijk visuele ondersteuning van legal design. Contracten zijn er in talloze varianten. Ze verschillen voor ieder type business en onderneming. Maar er is ook veel overlap. 

Hoe beter wij jouw business kennen, hoe beter de contracten er uit zullen zien. Een goed contract met heldere commerciële en juridische afspraken is de basis voor een goede samenwerking.

Ook denken wij mee bij online onboarding van klanten, digitale manieren van ondertekening en contract management. Dit maakt risico's beheersbaar. 

Wij hebben brede ervaring met onder meer:

 • (internationale) Commerciële contracten
 • (strategische) Samenwerkingsovereenkomsten en Consortium Agreements
 • Framework agreements
 • Koop/verkoop en leveringsovereenkomsten
 • Agentuur, distributie en franchiseovereenkomsten
 • Dienstverleningsovereenkomsten
 • Geheimhoudingsovereenkomsten
 • Intentieverklaring
 • Algemene voorwaarden
 • Gebruikersovereenkomsten
 • Service level agreements

Over ons kantoor

De naam zegt het al, Legalloyd Advocaten & Legal Tech combineert klassiek advies met technologie. En nee, dat is geen marketingpraat. Sinds 2009 staat Legalloyd aan de frontlinie van Legal Tech in Nederland en hebben wij doorlopend geinvesteerd in het toegankelijk maken van degelijk juridisch advies, contracten en overeenkomsten. Wij zetten onze technologie in waar mogelijk en geven advies en leveren maatwerk waar noodzakelijk. Onze klanten besparen tot 50% op hun juridische kosten door onze online legal housekeeping services en de informatieuitwisseling tussen advocaat en klant is daardoor optimaal. Meer weten of kennismaken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Over Sayibe Yildiz-Shirbaz

Ik ben mijn carrière als advocaat begonnen in 2011. Over de jaren heen heb ik gewerkt in de (internationale) advocatuur en als inhouse counsel bij een beursgenoteerd technologieontwikkelingsbedrijf in de duurzame chemie. Mijn ervaring gaat van (internationale) commerciële contracten, (strategische) samenwerkingen, fusies & overnames en investeringen tot aan corporate governance en corporate housekeeping.

Bij Legalloyd werk ik als senior advocaat en adviseer ik bedrijven en ondernemers over (internationale) commerciële contracten, (strategische) samenwerkingen en het brede ondernemingsrecht. Mijn brede juridische en commerciële ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven komt hier mooi samen. Ik (h)erken het perspectief en belang van de ondernemer. Ik kom snel tot de kern van een vraagstuk en denk graag pragmatisch juridisch, commercieel en voor de toekomst mee.

Ik houd van koken, sporten, lezen, reizen en gezelligheid met familie en vrienden. Verder hecht ik belang aan een gezonde en duurzame levenswijze.

Meet the team

Sayibe Yildiz-Shirbaz

Sayibe Yildiz-Shirbaz

Advocaat
Sjors Dobbelaar

Sjors Dobbelaar

Advocaat
Loi Gawel

Loi Gawel

Associate
Ronny Zeilemaker

Ronny Zeilemaker

Advocaat
Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Advocaten en specialisten
Marthe Hoek

Marthe Hoek

Advocaat
Dizzy van Duijn

Dizzy van Duijn

Paralegal

Over Legalloyd

Legalloyd biedt klassiek advies én legal automation, volledig geïntegreerd. Geen pak en no-nonsense. Wij zijn tech focused advocaten met inhoud. Voor start-ups, scale-ups & grown-ups.

Advocatuur

Top notch maatwerk en strategisch advies van advocaten en specialisten.

Automation

Contracten, legal housekeeping en alles in je eigen huisstijl.

Efficiënt

Door de combinatie van in-house advocaten en technologie is er geen ruis en realiseren onze klanten een besparing tot 50% op hun juridische kosten.

Ander werk van Sayibe