Zoek je een advocaat contractenrecht?

Zoek je een advocaat contractenrecht?

Ik adviseer over algemene voorwaarden en gebruikersovereenkomsten voor tech ondernemingen. Ik verdiep mij in je business om de best mogelijke spelregels te formuleren.

 

 

 

Jeanne van Deuren
Advocaat
Jeanne van Deuren

Strakke, heldere commerciële voorwaarden zijn een must

Elk product en elke dienst heeft spelregels. En goede en duidelijke spelregels maken het makkelijker voor klanten om zaken met je te doen. Geen lappen teks, font size 8 met juridisch jargon, maar helder taalgebruik. Wij gebruiken waar mogelijk visuele ondersteuning van legal design. Voorwaarden zijn er in talloze varianten. Ze verschillen voor SaaS, platforms, dienstverlening, bemiddeling, productie, distributie, etc. Maar er is ook veel overlap. 

Hoe beter wij jouw business kennen, hoe beter de voorwaarden er uit zullen zien. Betere voorwaarden betekent minder problemen.

Ook denken wij mee bij online onboarding van klanten, digitale manieren van ondertekening en contract management. Dit maakt risico's beheersbaar. 

Wij hebben brede ervaring met:

 • Algemene voorwaarden SaaS, dienstverlening, platform, productie en distributie
 • User Agreements of gebruikersovereenkomsten
 • Service level agreements of onderhoudsovereenkomstem
 • Franchiseovereenkomsten, en
 • Leveranciersovereenkomsten

Over ons kantoor

De naam zegt het al, Legalloyd Advocaten & Legal Tech combineert klassiek advies met technologie. En nee, dat is geen marketingpraat. Sinds 2009 staat Legalloyd aan de frontlinie van Legal Tech in Nederland en hebben wij doorlopend geinvesteerd in het toegankelijk maken van degelijk juridisch advies, contracten en overeenkomsten. Wij zetten onze technologie in waar mogelijk en geven advies en leveren maatwerk waar noodzakelijk. Onze klanten besparen tot 50% op hun juridische kosten door onze online legal housekeeping services en de informatieuitwisseling tussen advocaat en klant is daardoor optimaal. Meer weten of kennismaken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Over Jeanne van Deuren

Jeanne van Deuren is sinds 2015 advocaat en startte haar carriere in Rotterdam. Jeanne is bij uitstek je business adviser en sparringpartner op het gebied van ondernemingsrecht. Jeanne adviseert graag techbedrijven, webshops, online platforms en software aanbieders. Naast ondernemingsrecht specialiseert ze in e-commerce en privacy. 

Jeanne kan je ook helpen in een geschil en indien nodig voor je procederen bij de rechtbank. Als rekeningen onbetaald blijven bijvoorbeeld. Ook kan ze je helpen als je zelf betalingsproblemen hebt. Zij adviseert over betalingsproblematiek en het aanvragen van surseance van betaling of faillissement. 

Jeanne heeft brede ervaring met: 

 • commerciële contracten en algemene voorwaarden
 • advies over e-commerce platform structuren zoals SaaS
 • advies en maatwerk voor privacy-vraagstukken
 • advies over de inrichting van de bedrijfsstructuur (BV met of zonder holdingstructuur, VOF, maatschap, stichting, eenmanszaak)
 • geschillen over contracten en incasso-problematiek (zowel de onderhandelingen als de gerechtelijke procedures)
 • advies en verzoekschriftprocedures bij surseance van betaling en faillissement

Jeanne heeft de vestiging van Legalloyd opgezet in 42workspace, Tech Co-working Space in Rotterdam. Ze is tevens auteur van artikelen over juridische topics, o.a voor Sprout. In haar vrije tijd probeert Jeanne goede dansmoves onder de knie te krijgen.

Meet the team

Jeanne van Deuren

Jeanne van Deuren

Advocaat
Sjors Dobbelaar

Sjors Dobbelaar

Advocaat
Ronny Zeilemaker

Ronny Zeilemaker

Arbeidsrecht specialist
Fleur de Roos

Fleur de Roos

Advocaat
Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Advocaten en specialisten

Over Legalloyd

Legalloyd biedt klassiek advies én legal automation, volledig geïntegreerd. Geen pak en no-nonsense. Wij zijn tech focused advocaten met inhoud. Voor start-ups, scale-ups & grown-ups.

Advocatuur

Top notch maatwerk en strategisch advies van advocaten en specialisten.

Automation

Contracten, legal housekeeping en alles in je eigen huisstijl.

Efficiënt

Door de combinatie van in-house advocaten en technologie is er geen ruis en realiseren onze klanten een besparing tot 50% op hun juridische kosten.


Ander werk van Jeanne