Legalloyd - Corona diensten

Wordt je bedrijf geraakt door de Coronacrisis? Legalloyd helpt. 

Deze crisis gaat niet zomaar voorbij. Kom nu in actie. Wij helpen met een speciaal corona tarief en via onze pro pakketten. 

Wij staan voor je klaar
Advocaten en specialisten
Wij staan voor je klaar

Neem actie om faillissement te voorkomen

Wij willen er zijn voor jullie, onze klanten. Na de serie gratis Corona consulten hebben we veel geluisterd en zo goed mogelijk de actualiteit bijgehouden van de steunmaatregelen. We hebben geprobeerd tips & tricks te formuleren om de eerste chaotische fase door te komen. 

De realiteit is wel: dit gaat niet zomaar voorbij. De steunmaatregelen zijn  vaak niet genoeg om dit lang vol te houden. Ze zijn ook niet voor iedereen toegankelijk. En bovendien zijn de regelingen eindig. Zelfs als we nu op 28 april weer naar buiten mogen, dan zullen de effecten lang naijlen. 

Dat betekent dat je wat moet doen. Herstructuren. Om faillissement of surseance voor te zijn. Je moet nieuwe afspraken maken met klanten, verhuurders, leveranciers én met personeel. Als je personeel ontslaat kan je alle rechten op de Now regeling verliezen. En je leveranciers willen liever gisteren dan vandaag betaald worden. Om een echt rampscenario voor te zijn, is het verstandig om vroegtijdig actie te ondernemen. Dat klinkt hard, maar als een bedrijf over de kop gaat, dan staat iedereen op straat. 

Wij willen de drempel om tot actie over te gaan verlagen. Zoals we ook al sinds jaar en dag juridische dienstverlening toegankelijk willen maken.

Daarom introduceren we een speciaal corona tarief van EUR 125,- per uur ex btw in plaats van ons reguliere tarief van EUR 225,-. Dit tarief geldt in ieder geval voor de maand april en alleen voor herstructureringswerk in het kader van corona. 

Is dit buiten bereik? Dan hebben we nog altijd ons Pro pakket voor 49,- per maand. We gingen altijd al ver in de ondersteuning van Pro pakket klanten, maar we zullen nu nog een stapje extra zetten ingeval van corona gerelateerde vragen. 

Marketing? Nee, we weten waar we het over hebben. Onze ervaring bij grote kantoren en complexe dossiers zetten we in voor al onze klanten. Dit zijn geen marktconforme tarieven. We willen echt iets doen om zo veel mogelijk bedrijven niet failliet te laten gaan.

Dit is wat we kunnen betekenen:

  • Voorbereiden en aanbieden van een integraal akkoord met alle crediteuren,

  • Onderhandelen en afspraken duidelijk vastleggen met financiers, zoals banken of investeerders,

  • Onderhandelen en afspraken duidelijk vastleggen met individuele schuldeisers, zoals leveranciers,

  • Onderhandelen met personeel.

Over ons kantoor

De naam zegt het al, Legalloyd Advocaten & Legal Tech combineert klassiek advies met technologie. En nee, dat is geen marketingpraat. Sinds 2009 staat Legalloyd aan de frontlinie van Legal Tech in Nederland en hebben wij doorlopend geinvesteerd in het toegankelijk maken van degelijk juridisch advies, contracten en overeenkomsten. Wij zetten onze technologie in waar mogelijk en geven advies en leveren maatwerk waar noodzakelijk. Onze klanten besparen tot 50% op hun juridische kosten door onze online legal housekeeping services en de informatieuitwisseling tussen advocaat en klant is daardoor optimaal. Meer weten of kennismaken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Over Wij staan voor je klaar

Ons team staat voor je klaar in deze bizarre tijden. We kunnen niet helpen aan de frontlinie, maar wel alle zeilen bij zetten zodat bedrijven niet ten onder gaan. Dat is waar we goed in zijn en dat is waar wij het verschil kunnen maken. 

Sjors Dobbelaar - advocaat ondernemingsrecht, insolventierecht
Fleur de Roos - specialist ondernemingsrecht
Jeanne van Deuren - advocaat commercial contracts, insolventierecht
Anna van Duinen - advocaat IE, litigation
Ronny Zeilemaker - specialist arbeidsrecht, ondernemingsrecht
Tess Vonk - paralegal privacy en IE

NIet op de foto, maar wel belangrijk:
Meike Hoekstra, paralegal ondernemingsrecht
Doortje van Leeuwen, stagiaire

Meet the team

Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Advocaten en specialisten
Sjors Dobbelaar

Sjors Dobbelaar

Advocaat
Jeanne van Deuren

Jeanne van Deuren

Advocaat
Ronny Zeilemaker

Ronny Zeilemaker

Arbeidsrecht specialist
Fleur de Roos

Fleur de Roos

Advocaat

Over Legalloyd

Legalloyd biedt klassiek advies én legal automation, volledig geïntegreerd. Geen pak en no-nonsense. Wij zijn tech focused advocaten met inhoud. Voor start-ups, scale-ups & grown-ups.

Advocatuur

Top notch maatwerk en strategisch advies van advocaten en specialisten.

Automation

Contracten, legal housekeeping en alles in je eigen huisstijl.

Efficiënt

Door de combinatie van in-house advocaten en technologie is er geen ruis en realiseren onze klanten een besparing tot 50% op hun juridische kosten.


Ander werk van Wij staan voor je