Legalloyd Blog - Juridisch advies bij Legalloyd

Juridisch advies bij Legalloyd

Heb je een vraag, een probleem of moet iets worden opgelost?

Wij staan klaar voor ondernemers. Met in-house expertise van advocaten en juristen, ondersteund door onze zelfontwikkelde technologie.

Dus wil je even sparren, ondersteuning bij onderhandelingen of een maatwerkovereenkomst voor je nieuwe klant? Geen probleem.

Onze tarieven zijn transparant, duidelijk en fair. Wij zetten je niet weg bij externe partijen, maar we helpen je zelf. Heb je een pakket? Dan profiteer je van onze helpdesk en nog scherpere tarieven.

Bekijk hier onze tarieven of bel ons voor een afspraak in Amsterdam of Rotterdam.
 

 Advies  Met pakket        Zonder pakket

 Eerste 10 uur

 € 1.800,-

 (€ 180,- per uur) 

 € 2.250,-

 (€ 225,- per uur)

 5 uur

 € 900,-

 (€ 180,- per uur)

 € 1.125,-

 (€ 225,- per uur)

 3 uur

 € 540,-

 (€ 180,- per uur)

 € 675,-

 (€ 225,- per uur)

 

Waarom deze bundels?

Goed juridisch advies is in de regel duur. Goede advocaten en juristen zijn duur. Wij weten uit ervaring dat goed juridisch werk tijd kost. Wij geven op deze manier jou een aantrekkelijk uitgangspunt, een beter product dat relatief goedkoper is. Heb je uren over? Geen probleem, ze zijn twee jaar geldig.

Wat krijg ik met een Pakket?

Met een pakket regel je je contractuele juridische huishouding in één keer goed. We hebben twee soorten pakketten voor je: een Start en een Pro pakket. Je leest er hier alles over.

Is het niet te goedkoop?

Een vraag die wij vaak krijgen. Wij geloven in een fair tarief en we krijgen daar ook veel voor terug. De drempel om advies in te winnen wordt lager, waardoor onze klanten juridisch sterker staan. Daar doen wij het om.

 

Alle regels voor ondernemers weten?

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.