Legalloyd Advocaten & Legal Tech

Studio JUX

Oplossingen voor Studio JUX

Carlien: “Het was fijn dat Legalloyd vele vergelijkbare ondernemers heeft geholden, die al eerder vergelijkbare problemen hebben ervaren. Ik zocht informatie over een consignatieovereenkomst en zag een Legalloyd filmpje op Youtube. Vanaf daar had ik binnen een uur zelf mijn eerste consignatiecontract gemaakt!”

Een gesprek van 40 minuten met de Legalloyd Servicedesk was ook voldoende om de regels van flexibel winkelpersoneel te snappen. En ook daar gebruikt Carlien nu de overeenkomsten van Legalloyd voor.

Inmiddels is de concept store geopend, en draait die op volle toeren. Carlien kan zich weer bezighouden met de verdere groei van haar modemerk. En dankzij de Legalloyd tools, runt zij de winkel er ook gewoon nog naast. Zo is Carlien.Weten wat jouw legal mogelijkheden zijn?

Bij Legalloyd weten we wat er speelt bij onze klanten, en daar zijn we trots op. We denken dus graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf. Neem vooral contact met ons op als je meer wilt weten over ons of over onze software.