Advocaat Arbeidsrecht

Hulp nodig bij het arbeidsrecht?

Werknemers, DGA's, flex-werkers, zzp'ers, oproepkrachten, en stagiaires. Allemaal hebben ze te maken met het arbeidsrecht. Ik adviseer over uiteenlopende arbeidsrechtvragen aan start-ups, scale-ups en grown-ups én werknemers en managers. Ik bied maatwerk waar noodzakelijk en automatisering waar mogelijk.  

Ronny Zeilemaker
Advocaat
Ronny Zeilemaker

Arbeidsrecht: iedere ondernemer krijgt ermee te maken

Wij adviseren over uiteenlopende arbeidsrechtzaken waar ondernemers tegenaan lopen. Ook helpen we bij automation oplossingen voor een soepele en vriendelijke manier van employee onboarding

Werknemers
Werknemers zijn de assets-on-legs waar menig bedrijf op draait. Wij adviseren onder andere over: 

  • Juridische onboarding van personeel
  • Bonusregelingen en participaties zoals stock appreciation rights
  • Ontslag - door disfunctioneren, om financiele redenen of wangedrag
  • Transitievergoedingen
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Concurrentiebedingen

Flexibele schil
Wij adviseren regelmatig over oplossingen voor de flexibele inzet van personeel zoals oproepkrachten, zzp'ers en detachering. 

Managementovereenkomsten 
Wij adviseren en helpen bij het opstellen van goed leesbare en sluitende managementovereenkomsten. 

Managementparticipaties en Personeelsparticipaties
Bonusregelingen, winstdelen, stock appreciation rights, flowering shares, certificaten van aandelen, alle grijstinten van management- en werknemersparticipatie hebben wij al een keer voorbij zien komen.

  • We helpen bedrijven bij het formuleren van het aanbod vanuit de onderneming, de uitwerking in goed leesbare contracten en het beheer bij mutaties  
  • We helpen ook managers en participanten bij de onderhandelingen met bedrijven

Over ons kantoor

De naam zegt het al, Legalloyd Advocaten & Legal Tech combineert klassiek advies met technologie. En nee, dat is geen marketingpraat. Sinds 2009 staat Legalloyd aan de frontlinie van Legal Tech in Nederland en hebben wij doorlopend geinvesteerd in het toegankelijk maken van degelijk juridisch advies, contracten en overeenkomsten. Wij zetten onze technologie in waar mogelijk en geven advies en leveren maatwerk waar noodzakelijk. Onze klanten besparen tot 80% op hun juridische kosten door onze online legal housekeeping services en de informatieuitwisseling tussen advocaat en klant is daardoor optimaal. Meer weten of kennismaken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Over Ronny Zeilemaker

Ronny is advocaat en richt zich op het arbeidsrecht. Ronny adviseert founders en investeerders over personeelsparticipatie en arbeidsovereenkomsten. Verder heeft Ronny veel ervaring met het grijze gebied tussen zzp, freelance, en vast personeel in dienst. 

Ronny is werknemer van het eerste uur en werkt sinds 2015 voor Legalloyd. Hij heeft een grote rol gespeeld in het samenkomen van traditionele juridische dienstverlening en de automatisering van contracten. Het resultaat hiervan is een vernieuwende user experience voor onze gebruikers. Ronny studeerde Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam. Zijn masterscriptie ging over het grijze gebied tussen werknemers en zzp’ers.

Ronny sport veel, houdt van gamen en schaakt.

 

Meet the team

Ronny Zeilemaker

Ronny Zeilemaker

Advocaat
Sjors Dobbelaar

Sjors Dobbelaar

Advocaat
Loi Gawel

Loi Gawel

Associate
Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Advocaten en specialisten
Marthe Hoek

Marthe Hoek

Advocaat
Hilke Schuurmans

Hilke Schuurmans

Stagiaire

Over Legalloyd

Legalloyd biedt klassiek advies én legal automation, volledig geïntegreerd. Geen pak en no-nonsense. Wij zijn tech focused advocaten met inhoud. Voor start-ups, scale-ups & grown-ups.

Advocatuur

Top notch maatwerk en strategisch advies van advocaten en specialisten.

Automation

Contracten, legal housekeeping en alles in je eigen huisstijl.

Efficiënt

Door de combinatie van in-house advocaten en technologie is er geen ruis en realiseren onze klanten een besparing tot 50% op hun juridische kosten.

Ander werk van Ronny