Legalloyd Advocaten & Legal Tech

Over Ons

Wij helpen jouw onderneming verder

Bij Legalloyd vind je uitstekende advocaten en juristen. Maar dat niet alleen. Wij zijn ook een tech bedrijf. Wij combineren hoogstaand advies met digitale techniek. Onze in-house gebouwde software gebruiken we om jouw juridische zaken in kaart te brengen. Of om jou met onze wizard zelf contracten te laten maken. Dit scheelt tijd en kosten.

Wij zijn er voor je in elke fase van jouw onderneming. Ook als jouw situatie om specialistisch advies vraagt. Ons uitgangspunt is dat we waar nodig inzoomen, maar het grotere plaatje niet uit het oog verliezen.

Rechtsgebieden

Start up, scale up of beursgenoteerd? Maakt niet uit. Wij kijken altijd naar de meest efficiënte manier om jou en jouw onderneming verder te helpen. Het opzetten van aandeelhoudersstructuren of het overnemen van een andere onderneming. Conflicten met derden of slim omgaan met IE rechten. Het inrichten van je corporate governance of het benaderen van de toezichthouder.

Bij Legalloyd kan je terecht voor advies over: Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Contractenrecht, IE recht en Procesrecht.